Letní obědové menu

Datum: 23.6.2015
V úterý 23. června od 9:00 do 12:00 hodin v Domečku Vás srdečně zveme na společné červnové vaření s Martinou Hořejší.

Inspiraci pro červnové vaření jsme hledali v surovinách, které nám přináší nadcházející léto. Nabídneme Vám recepty spojující čerstvou zeleninu a luštěniny, a které se obejdou bez masa. Obědové menu připravíme
z lokálních surovin.

Vybrali jsme pro Vás několik variací z cizrny aneb římského hrachu.
Připravíme si společně:

  • rychlou cizrnovou polévku,
  • zeleninový salát s cizrnou a s bylinkami,
  • cizrnu na paprice se smetanovou omáčkou a s kroupovými knedlíčky,
  • cizrnovou pomazánku.

Sladkou tečkou vaření budou tvarohové knedlíčky s jahodovým přelivem a poradíme Vám jak si pro letní osvěžení připravit domácí limonádu např. z levandule nebo skvělou citronádu.


Nechte se pozvat na oběd, přijďte se inspirovat a podělit o své kuchařské tipy a triky. Těšíme se na Vás!

Letní obědové menu (PDF 1,6 MB)