Zpracování sezónního ovoce a zeleniny
Datum: 23.10.2013
Zavařování a sušení ovoce a zeleniny; jaké používat ovoce a zeleninu v zimě a jaké v létě; uvaříme si zeleninovou polévku s noky a praženým semínkem. Přednášející bude Radka Reupke, dvojnásobná maminka, která má se zdravým životním stylem osobní zkušenosti.
Pevné zdraví je náš nejcennější poklad. Neustále něco dobíháme, něco musíme, zkrátka povinnosti nás mají v hrsti. Je však třeba najít si čas sám na sebe a postarat se nejen o svou duši, ale i tělo. Proto v dnešní uspěchané době roste význam základních třech pilířů zdravého životního stylu. Jsou jím Výživa,
Relaxace, Pohyb. Přijďte načerpat inspiraci jak si poradit s výživou.
Součástí přednášky je i ochutnávka zeleninové polévky a jiných zdravých potravin.